• Det är med glädje vi nu kan berätta att Allt i Sten kommer bli Flisby!

  1966 lade vi på Flisby den första grundstenen till vår kunskap inom betong- och naturstensprodukter. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande. Vi kommer nu att växa och bli starkare tillsammans med förvärvet av Allt i Sten som ska bli ett med Flisby. Inte nog med att vi kommer ha marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer, vi kommer även utöka vår marknadsnärvaro med två fysiska butiker i Stockholmsområdet. Det gör att vi täcker upp på fler platser i Sverige och därmed kan höja servicenivån och kundkontakten ytterligare.

  Den långa erfarenheten har inte gjort oss bekväma och vi vet att inget projekt är det andra likt. Därför erbjuder vi alltid ny kunskap och inspiration. Vi samarbetar även med trädgårdsarkitekter och anläggare för att underlätta ditt projekt. Våra råd kostar ingenting – men de är värda mycket.

  Allt i Sten grundades 1973 och erbjuder ett brett sortiment av marksten, stödmurar och natursten från välkända leverantörer. Företaget besitter en unik kunskap och delar samma värderingar som Flisby; kompetens, kvalité, ärlighet och trygghet.

  ”Vi välkomnar Allt i Sten in i Flisby, med en gedigen erfarenhet och kunskap från branschen så stärker vi upp vårt varumärke Flisby ytterligare med en tydlig närvaro i Stockholmsregionen.” – VD Magnus Tinglöf

  Välkommen till någon av våra stenbutiker om du vill titta närmare på olika stenvarianter, prata marktäckning eller bara få inspiration. Vi har stenbutiker i Flisby, Göteborg, Malmö, Jönköping, Halmstad och inom kort i Vallentuna och Norsborg. Vårt breda sortiment finns även på vår hemsida där du också kan handla sten och tillbehör med några få klick, tryggt och smidigt!

   

  För frågor kontakta: VD Magnus Tinglöf, magnus.tinglof@flisby.se