Fiberdukar

Fiberdukar används för att skilja fyllnadsmassorna åt när du lägger marksten eller anlägger en ny grusplan. De används också för att förhindra att växtlighet tränger upp under dekorsten och annat finare grus. De sammanpressade fibrer som utgör fiberdukarna fungerar både dränerande och filtrerande för din anläggning.

Vilken typ av fiberduk passar mitt trädgårdsprojekt?

I vårt sortiment hittar du fiberdukar som går bra att använda i de allra flesta projekt i trädgården. Fiberduken levereras på rulle om 15 eller 30 meter. Välj en kraftigare variant om du ska använda fiberduken under plattsättning och en lättare variant om det är grus du ska arbeta med. Vi har också runda fiberdukar som passar perfekt att använda under olika typer av cirkelstenar.

Hittar du inte det du söker? Eller behöver du väldigt mycket sten till ett projekt?

Hos oss på Flisby kan vi få fram det mesta, allt från skiffertak, Gabioner, G-stöd, L-stöd, trottoarkantsten, rändalsplattor till sinusplattor och mycket mer!
Kontakta oss på mail@flisby.se för er förfrågan så hjälper vi er vidare!

Stenguiden

Läs eller ladda ner vår stora Stenguide som innehåller allt du behöver veta när du ska anlägga din trädgård! Vi delar med oss av vanligaste frågorna, materialkunskap, tips och råd. 

Läs eller ladda ner Stenguiden här.