Stengolv

Oavsett om du är ute efter att höja känslan av lyx i köket, avnjuta det praktiska i att ha ett uppvärmt golv i badrummet eller bara vill ha en lättstädad yta i hallen är stengolv rätt val. I vårt sortiment hittar du många olika typer av stengolv. Botanisera bland skiffer, kalksten och dyrbaraste Carraramarmor och hitta just din favorit.

Var passar stengolv?

Många tycker att stengolv är snyggt och stilrent, men det kan vara svårt att veta under vilka omständigheter som det passar bäst. Den goda nyheten är att stengolv passar i stort sett överallt där det finns krav på hög tålighet. Hallen, köket och badrummet är typiska platser där stengolv verkligen kan komma till sin rätt. Där får stengolvet utstå mycket slitage.

Vilka fördelar har stengolv?

Stengolv är mer lättstädade än många andra golv, vilket är extra smidigt i de rum där många rör sig varje dag. Att stengolv inte drar åt sig någon fukt, såsom till exempel trägolv kan göra, är också en bra anledningen att välja att lägga stengolv i hall, badrum och kök. En mer ytlig fördel med stengolv är det naturliga och lyxiga intrycket som det adderar i hemmet.

Vilket stengolv ska jag välja?

Att välja stengolv är ingen lätt uppgift. Det finns ju så mycket snyggt! Börja med att bestämma en budget för ditt stengolv. När det stora utbudet lockar med lyxiga alternativ är det lätt att hamna i renoveringsfällan och lägga alla pengar på ett och samma projekt. Med en stadig budget i ryggen är det enklare att sortera ut intressanta stengolv för just dig. När du vet hur mycket ditt stengolv får kosta är det dags att börja leta inspiration för att hitta något du tror skulle passa hemma hos dig. Titta hos vänner, bläddra i tidningar och kolla igenom vårt stora utbud av stengolv online. När du vet vad du är ute efter kan du enkelt och smidigt lägga din beställning.

Hittar du inte det du söker? Eller behöver du väldigt mycket sten till ett projekt?

Hos oss på Flisby kan vi få fram det mesta, allt från skiffertak, Gabioner, G-stöd, L-stöd, trottoarkantsten, rändalsplattor till sinusplattor och mycket mer!
Kontakta oss på mail@flisby.se för er förfrågan så hjälper vi er vidare!