Hitta stenläggare

Vårt mål med tjänsten Hitta stenläggare och medlemsorganisationen Flisby Partner är att förbättra och förenkla processen av att hitta bra hantverkare till ditt stenprojekt. Vårt råd är dock att se dessa tjänster som bra hjälpmedel men inte kompletta helhetslösningar. Vi rekommenderar dig att alltid ta egna referenser från stenläggaren.

Flisby Partner

Att anlita en anläggare

Förberedelser, fördelar och fallgropar. Ska du anlita ett proffs för stensättningen, plattläggningen eller muren i trädgården? Läs vår guide om hur det går till och vilka fördelar som uppstår. Vi tipsar också om vad du bör tänka på innan du ringer anläggaren.

Läs mer

Hitta stenläggare

En ständig fråga som dyker upp bland våra tiotusentals kunder är: Vem kan hjälpa oss att lägga stenen? Därför har vi nu tagit fram tjänsten Hitta Stenläggare där du snabbt och enkelt kan hitta och kontakta lokala stenläggare som har erfarenhet av våra produkter.

Så här går du tillväga:

1) Fyll i postort i nedan sökruta

2) Välj en passande Flisby Partner stenläggare

3) Skriv en kort beskrivning av vad du vill ha hjälp med i kontaktformuläret inne på stenläggarens sida

4) Stenläggaren återkommer sedan inom kort till dig.

Vi vill också vara tydliga med att om ni väljer en anläggare via våra tjänster så är det stenläggaren som är den som är juridiskt ansvarig för tjänsten, inte Flisby.