Företagskund

Som företagskund hos Flisby får du en personlig kontakt med gedigen erfarenhet från stenbranschen. Din personliga kontakt är med från upphandling till leverans och fungerar som bollplank och stöd när du behöver det. Som företagskund kan du snabbt och smidigt lägga dina ordrar direkt till oss online.

Logga in

Förmåner som företagskund

✔ Tillgång till kundservice med gedigen stenkunskap

✔ Förmånligare priser som anläggare och återförsäljare

✔ Tillgång till marknadens bredaste produktsortiment

Att komma igång är enkelt
Ansök snabbt och smidigt helt digitalt! Fyll bara i nedan länkade ansökningsformulär så behandlar vi sedan din ansökan och återkopplar så fort som möjligt via mail.

Skapa konto

Hittar du inte det du söker? Eller behöver du väldigt mycket sten till ett projekt?

Hos oss på Flisby kan vi få fram det mesta, allt från skiffertak, Gabioner, G-stöd, L-stöd, trottoarkantsten, rändalsplattor till sinusplattor och mycket mer!
Kontakta oss på mail@flisby.se för er förfrågan så hjälper vi er vidare!

Frågor?

Har du frågor finns vi här för dig. Om du vill prata med en butiksmedarbetare på telefon så hittar du kontaktuppgifter till din lokala butik här. Du kan även kontakta vår kundtjänst via mail, chatt eller telefon så ser vi till att göra det bästa för att hjälpa dig med din frågor.

Här kan du läsa våra köpvillkor och vår uppförandekod.

Det här är Flisby

När du väljer Flisby får du optimala förutsättningar för att lyckas. Med marknadens bredaste utbud av marktäckning, har du alltid stor valfrihet oavsett om du söker traditionella betongvaror, vacker natursten eller produkter som trappor och tillbehör. Produkterna kompletteras med vår expertkunskap och långa erfarenhet. Hos Flisby möter du alltid specialister i olika avseenden. Vår butikspersonal och vår kundtjänst har gedigen produktkunskap som hjälper dig på alla tänkbara sätt.

Om oss