• Företagskund

  Du vet väl om att du kan handla enkelt hos Flisby via ditt företag om du jobbar med sten och anläggning! Som företagskund hos Flisby får du en personlig kontakt med gedigen erfarenhet från stenbranschen. Din personliga kontakt är med från upphandling till leverans och fungerar som bollplank och stöd när du behöver det. Som företagskund kan du snabbt och smidigt lägga dina ordrar direkt till oss online.

  Logga-in-knapp.JPGskapa-konto-knapp.JPG

  Förmåner som företagskund

  ✔ Tillgång till kundservice med gedigen stenkunskap

  ✔ Förmånligare priser som anläggare och återförsäljare

  ✔ Tillgång till marknadens bredaste produktsortiment

  Att komma igång är enkelt

  Ansök snabbt och smidigt helt digitalt! Fyll bara i nedan länkade ansökningsformulär så behandlar vi sedan din ansökan och återkopplar så fort som möjligt via mail.

  skapa-konto-knapp2.jpg

  Frågor?

  Har du frågor finns vi här för dig. Om du vill prata med en butiksmedarbetare på telefon så hittar du kontaktuppgifter till din lokala butik här. Du kan även kontakta vår kundtjänst via mail, chatt eller telefon så ser vi till att göra det bästa för att hjälpa dig med din frågor.

  Här kan du läsa våra köpvillkor och vår code of conduct.

 • Butik_Flisby_1200x850.jpg

  Det här är Flisby

  När du väljer Flisby får du optimala förutsättningar för att lyckas. Med marknadens bredaste utbud av marktäckning, har du alltid stor valfrihet oavsett om du söker traditionella betongvaror, vacker natursten eller produkter som trappor och tillbehör. Produkterna kompletteras med vår expertkunskap och långa erfarenhet. Hos Flisby möter du alltid specialister i olika avseenden. Vår butikspersonal och vår kundtjänst har gedigen produktkunskap som hjälper dig på alla tänkbara sätt.