Grön marmor

Det är något speciellt med det lyxiga intryck som grön marmor skapar. Oavsett om du är på jakt efter en snygg bordsskiva eller härligt färgade block i grön marmor till utrymmen som kök, badrum eller hall har vi lösningarna för dig. Spana in vårt utbud av grön marmor och hitta din favoritprodukt. I vårt sortiment hittar du fantastisk grön marmor med slipad och polerad yta. Oavsett om du är ute efter en lyxig bänkskiva, marmorplattor till golv eller väggar eller vill uppdatera ett bord med en ståtlig marmorskiva hittar du det du söker hos oss. Varje marmorskiva är unik.

Kan jag ha grön marmor i badrummet?

Grön marmor är det optimala valet för den som vill ha en klassisk, men vågad inredning hemma. Precis som med all marmor är det ett bra material att använda i badrum. Det håller år efter år, ger en lyxig känsla och känns bra under fötterna. Ta hand om din marmor i badrummet ordentligt så håller den sig lika snygg trots att åren går.

Hur underhåller jag grön marmor?

När det är dags att städa ytan av grön marmor ska du undvika produkter som innehåller starka rengöringsmedel. Ett bättre alternativ är såpa – då får marmorstenen rätt typ av porfyllnad vilket ger den ett bra ytskydd. För att undvika fläckbildning är det bästa att torka av marmorytan med en mjuk trasa istället för att låta den självtorka efter rengöring. Vid behov kan du impregnera ytan för att skapa ytterligare skydd.