Marmorkross

När du letar efter härligt vacker tumlad grå marmor eller vit marmor i olika former har Flisby flera trevliga alternativ. Vår marmorkross erbjuds med olika fraktion och passar utmärkt till dekorytor och gångar. Marmorn i vår kross är av hög kvalitet och kommer direkt från leverantörer i Norge, Italien och Sverige.

Till vilka användningsområden passar marmorkross?

Använd gärna marmorkross som utsmyckning mellan plattor eller till sidorabatter för att skapa en drömsk Medelhavskänsla. Det här är en tidlös klassiker i trädgårdar som du kan ha år ut och år in utan att tröttna. Marmorkross ger ett lyxigt intryck och är enkelt att underhålla. Skapa olika intryck med olika fraktion och använd gärna rundad marmorkross för att öka komforten på ytor som kommer att beträdas.

Hur mycket marmorkross behöver jag?

Mängden marmorkross som du kommer att behöva varierar med tillämpningen och placeringen. Om du ska använda marmorkross till en garageuppfart eller trädgårdsgång är ett lager på 5 cm lagom. För användning av marmorkross på dekorytor är ett lager på 3 cm en lagom tjocklek.

Hur lägger jag marmorkross?

Det är klokt att kombinera din marmorkross med en fiberduk för att slippa att onödigt ogräs dyker upp. Placera gärna ut trevliga spotlights som belyser din marmorgång och skapar ökad trivsel i utomhusmiljön. Du kan även använda Flisbys metod för att skapa en fast men dränerande yta som håller dekorstenen på plats. Diskutera med oss så guidar vi dig gärna rätt så att du blir nöjd med ditt val.