Jobba hos oss

1966 lade vi på Flisby den första grundstenen till vår kunskap inom marktäckning. Sedan dess har vi möblerat trädgårdens golv med kvalitet och kunnande och idag har vi marknadens bredaste produktsortiment för både konsumenter, anläggare och entreprenörer. Vi har många år av erfarenhet och kan med självförtroende säga att vi besitter otroligt mycket kunskap inom sten, betongvaror, natursten, dekorsten eller produkter som kantsten, murar, trappor och tillbehör.

Aktuella tjänster:

Vad kul att du är intresserad av att arbeta hos oss! På den här sidan hittar du de tjänster som vi för tillfället söker.

Hittar du ingen tjänst som passar just dig? Skicka in en spontanansökan till mail@flisby.se och berätta lite om dig själv.

Varför jobba hos oss?

Att jobba hos oss ger dig alla möjligheter att utvecklas inom branschen. Vi jobbar både med entreprenörer och konsumenter och ger dig ett omväxlande och roligt jobb. Vi som arbetar på Flisby har en genuin passion för att skapa välmående arbetsplatser och matcha rätt person med rätt jobb. Hos oss jobbar personer med rätt inställning som vill utmanas och utvecklas. Här är vi alltid oss själva och vi är bra på det vi gör. Hos oss är målet att alla ska trivas, ha kul och känna sig som hemma. Här är vi alla vänner och bryr oss om varandra, på riktigt!

  • Hos oss ger vi dig alla möjligheter att utvecklas inom din arbetsroll.
  • Vi ger dig ett omväxlande och roligt jobb.
  • Vi har sunda värderingar och värdesätter vår personal.
  • Vi har stora planer för framtiden och planerar för en kraftig ökad tillväxt.
  • Hos oss blir du en i gänget och du kommer få kollegor att glädjas av och med.

Grundades: 1966
Medarbetare: ca 40 st
Omsättning: 170 miljoner

Följ oss

Följ oss på Instagram och Facebook för att inte missa några lediga tjänster.