Materialval – olika typer av sten

Det finns flera olika typer av stenmaterial att välja mellan, både när det gäller badrummets golv och väggar.

Stil, komfort och funktionalitet

Badrummet är inte bara en plats där vi gör våra dagliga rutiner, det är vårt personliga utrymme för avkoppling och välmående. För att skapa den ultimata atmosfären i ditt badrum rekommenderar vi att komplettera med golvvärme. Ett vackert stengolv med golvvärme gör ditt badrum till en skön och avkopplande plats med komfort och harmoni.

För att få till den där extra känslan av lyx och harmoni är det viktigt att inreda med omsorg och eftertanke. Genom att använda mjuka färger, naturliga nyanser och inkludera växter kan du skapa en lugn och fridfull atmosfär som hjälper dig att koppla av och återhämta dig. Men det handlar inte bara om estetik; det handlar också om funktionalitet och säkerhet.

När du väljer material till ditt badrum är det viktigt att tänka på hur halksäkert och underhållsfritt det är. Golvvärme i kombination med lämpliga golvplattor kan ge dig den perfekta balansen mellan stil och säkerhet. Det är viktigt att kontrollera om golvplattorna är anpassade för ett golvvärmesystem så att du kan njuta av den extra komforten och värmen utan problem.

Få inspiration och hitta produkter till andra rum