C Grönt Trädgårdsdesign

Skåne

C Grönt Trädgårdsdesign planerar och designar trädgårdar med fokus på form, funktion och hållbarhet. Min ambition är att skapa underbara rum som inte bara är vackra utan också ger glädje under många år framöver. Att designa & planera en trädgård handlar om att använda tomtens yta på bästa sätt. Att hus och trädgård skapar en helhet och blir en plats där du kan känna dig hemma.

Oavsett om du vill boka ett inspirationsmöte, få en enkel skiss eller skalenliga ritningar så kan jag hjälpa dig. Jag tar helt enkelt dina tankar och idéer och omvandlar dessa med min expertis, till en personlig och unik trädgård. Ska du flytta? Anlita mig gärna för trädgårdsstyling, första intrycket är viktigt!

Jag riktar mig både till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och offentliga miljöer som vill investera i sin utemiljö. Vill du ha hjälp med beställning av växter, material och plantering kan jag även ordna med detta! Jag heter Camilla Berg, utgår från Malmö och är utbildad Trädgårdsingenjör på SLU i Alnarp (2010).

Onlinekurs: Designa din trädgård! Kontakta mig gärna för mer info, kursdatum mm

Skissexempel>>

Kontaktuppgifter:

E-post: camilla@cgront.se
Telefon: 0733-661 854
Hemsida: www.cgront.se
Instagram: @cgront_tradgardsdesign