Njuta Trädgårdsdesign

Stockholm/Mälardalen

Hos Njuta Trädgårdsdesign får du professionell hjälp av trädgårdsarkitekt och trädgårdsdesigner med lång erfarenhet. Vi vet att varje trädgård är unik med egna förutsättningar. Sedan verksamhetens start 2005 har vi planerat och utvecklat utemiljön för såväl små som stora privata trädgårdar, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. 

Ledorden i vårt arbete är att skapa lättskötta, vackra och funktionella trädgårdar. För oss är det viktigt att ta hänsyn till miljön, använda hållbara material och välja härdiga växter. Jeanette Skålander, trädgårdsarkitekt & trädgårdsdesigner tar fram kreativa, genomförbara lösningar utifrån dina önskemål och tomtens förutsättningar. Från enkla idéskisser, detaljerade trädgårdsritningar till kompletta trädgårdsplaneringar – alltid med fast pris. Resultatet blir tydliga underlag att använda vid inköp, plantering och anläggning. Inom Stockholm med närområde kan vi tillsammans med våra egna duktiga anläggare sen genomföra planen. Tryggt och enkelt från idé till färdig trädgård. Det ger dig trygghet och kvalitet i varje trädgårdsprojekt. 

Njuta Trädgårdsdesign är ett reg. varumärke som står för kompetens, kreativitet, kvalitet och trygghet. Företaget har högsta kreditvärdighet och medlem i Svenska Trädgårdsdesigners, en oberoende branschförening med höga krav på kompetens, utbildning och erfarenhet. Välkommen att boka ett hembesök som blir starten för en lättskött trädgård där du kan njuta året om!  Vi är verksamma i Stockholm/Mälardalen men åtar oss även rit-uppdrag på distans, från norr till söder.

Skissexempel >>

Kontaktuppgifter

E-post: info@njutatradgardsdesign.se
Telefon: 0705-200 300
Hemsida: www.njutatradgardsdesign.se