Stenkross

Stenkross adderar en lite skarpare karaktär i din trädgård. Hos oss på Flisby hittar du klassiskt röd Tranås-granit, grafitfärgad diabas, vit marmor, antracitfärgad skifferkross, offwhite quarts och mycket mer. Stenkross kan användas på många olika sätt i trädgården.

Vissa tycker att finare varianter av stenkross passar bra att använda som underlag till stenplattor. Då får du en unik trädgårdsgång. Andra använder stenkross som enda ingrediens i grusgången eller som dekor runt och i planteringar.

Var kan jag ha stenkross?

Användningsområdena för stenkross är många. Det fungerar lika bra som andra stensorter i trädgården. Många upplever att stenkross ger ett städat och ordnat intryck runt planteringar och längs uppfarter. Stenkross går också bra att använda i grusgångar.

Vilken fraktion ska jag välja?

Vilken storlek du ska köpa på din stenkross beror på vad du tycker är snyggast. Vi har stenkross i många olika fraktioner. Kom ihåg att ju större storlek du har på stenkrossen, desto mer behöver du för att täcka en viss yta.

Hur får jag hem stenkross till tomten?

Vi kan leverera stenkross hem till din trädgård. När du beställer minst ett ton sten erbjuder vi alltid två leveransalternativ – en snabbleverans som kommer fram inom 2–7 arbetsdagar och en grön leverans som kommer fram inom 3–12 arbetsdagar.