Välkommen till vår stenbutik i Malmö

Varmt välkommen till Flisby, ditt självklara val av stenbutik i Malmö med omnejd. Hos oss hittar du allt inom sten, både för ute- och inomhusbruk. Vi har det som behövs för att personifiera ditt hem till konkurrenskraftiga priser och med möjlighet till hemleverans. Vår kunniga personal står alltid till tjänst för att ge användbara råd och tips.

I butiken kan du låta dig inspireras av vårt attraktiva sortiment genom en stenutställning, där du kan uppleva ett stort urval av stenar och murar i deras rätta miljöer. Du hittar oss på Topplocksgatan 13 (Toftanäs området), enligt kartan nedan. Vi ser fram emot ditt besök!

Behöver ni produkter med snabb avhämtning/leverans? Ta en titt här för att se ett urval av vad vår stenbutik i Malmö har på lager för omedelbar avhämtning/leverans.

Ulrika_Marklund_1300x750.jpg

Säg hej till Ulrika!

Ulrika är vår härliga butikschef i Malmö som har jobbat med trädgård i hela sitt liv, både som trädgårdsmästare och florist.

Ulrika har en sten som hon värdesätter högt bland vårt breda sortiment, Bohus storgatsten halvhöjd. -"Det är en sten som funkar till allt och är perfekt för att skapa struktur runt singel och rabatter." Hon är även svag för gårdssingel. –” Det blir ett sådant härligt ljud när man går över en gång med gårdssingel.”

Hon har också blivit väldigt förtjust i vår nya Granitkeramik kalksten varmgrå 90x60 som med fördel kan användas både som stegsten i gårdssingel och som markplatta vilket ger en helt underbar yta och skön att både titta och gå på.

-”Välkomna till vår stenbutik i Malmö där du kommer få all den hjälp som du behöver. Jag och mina kollegor har stor kunskap om vårt breda sortiment. Jag själv har lång erfarenhet av att rita och planera trädgårdar och kan jag hjälpa er med att tänka nytt och annorlunda.”

För att underlätta och göra det så enkelt som möjligt för våra kunder så erbjuder vi en digital tjänst där du kan boka tid med en av våra stenexperter, helt gratis!

Boka här!

 

Adress

Flisby AB
Topplocksgatan 13 (Toftanäs området)
212 41 Malmö

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 040-59 02 90
E-post: malmo@flisby.se

Våra öppettider

    Månad Måndag-Torsdag Fredag Lördag Söndag
    November 07:00-16:00 07:00-13:00 Stängt Stängt
    December 07:00-16:00 07:00-13:00 Stängt Stängt

 

Vi har julstängt från och med den 21 december kl. 13:00 och öppnar igen den 8 januari kl. 07:00