Flisby Norsborg f.d. Allt i Sten

Välkommen till vår stenbutik i Norsborg som tidigare var Allt i Sten.

Funderar du på vilken sten som kan passa för din uppfart? Eller vill du veta vilket dräneringsmaterial du behöver ha bakom muren? Hör av dig till oss så hjälper vi dig. Det bästa är att du kommer in till någon av våra butiker där du hittar massor med inspiration för din utemiljö. Här finns dessutom kunnig och engagerad personal som svarar på dina frågor.

Behöver ni produkter med snabb avhämtning/leverans? Ta en titt här för att se ett urval av vad vår stenbutik i Norsborg har på lager för omedelbar avhämtning/leverans.

Stenbutiken_Norsborg_Mirna_1250x780.jpg

Säg hej till Mirna!

Mirna har jobbat hos Flisby i närmare 15 år, från början hos Allt i Sten i Norsborg som Flisby förvärvade. Mirna är butiskchef i stenbutiken i Norsborg.

Det som gör henne glad på jobbet är hennes härliga kollegor och att hon har ett omväxlande och utmanade arbete, ingen dag är lik den andra.

Frågar man Mirna om vilken hennes favoritprodukt är så kommer svaret snabbt; granit! - ”Det är en investering då stenen håller i generationer och blir även vackrare för varje år.”

Stenen hon själv skulle ha lagt i sin trädgård hade blivit Bohus Granit. Framför allt trappblocken som ger ett fint ”ansikte” till hemmet.

-"Välkomna till vår stenbutik i Norsborg om ni ska köpa sten. Jag och min personal har bred produktkompetens och kommer hjälpa till med alla era frågor för just ert projekt."

 

För att underlätta och göra det så enkelt som möjligt för våra kunder så erbjuder vi en digital tjänst där du kan boka tid med en av våra stenexperter, helt gratis!

Boka här!

Adress

Flisby
Fågelviksvägen 31 - Slagsta Industriområde
145 53 Norsborg

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-531 880 65
E-post: norsborg@flisby.se

Våra öppettider

    Månad Måndag-Torsdag Fredag Lördag Söndag
    November 07:00-16:00 07:00-13:00 Stängt Stängt
    December 07:00-16:00 07:00-13:00 Stängt Stängt

 

Vi har julstängt från och med den 21 december kl. 13:00 och öppnar igen den 8 januari kl. 07:00.