Väggplattor

Hos oss hittar du väggplattor för såväl inomhus- som utomhusmiljö. Rustika plattor i kalksten, exklusiv marmor till badrummet eller slittålig granit till köket – oavsett vad du är ute efter för utseende och funktion till dina väggplattor kan du hitta det du söker i vårt breda sortiment. Självklart hittar du också produkter och tillbehör som håller dina väggplattor i bra skick år efter år. 

Var passar väggplattor?

Väggplattor i sten passar i alla rum där du vill skapa en exklusiv atmosfär. Det är extra användbart där du behöver ha lättstädade väggar. Därför är det vanligt att använda sig av väggplattor i både badrum och kök. Även i hallen kan det vara bra att använda sig av väggplattor. Då är det enkelt att torka av smuts, damm och lera från väggarna. 

Vilken storlek ska jag ha?

Det kan vara svårt att avgöra hur stora väggplattor du ska köpa utan att kika på inspiration först. Kolla in hur vänner och bekanta har använt sig av väggplattor av sten i sin inredning eller surfa runt online för att hitta inspiration till hur just du kan ha nytta av väggplattor. Utifrån det kan du sedan välja storlek på väggplattorna. I vårt sortiment hittar du stor variation vad gäller storlekar på väggplattor. Vissa väggplattor levereras raka, medan andra har en mer naturlig form med oregelbundna kanter. Vilken som passar dig bäst avgörs helt av ditt tycke och smak. 

Hittar du inte det du söker? Eller behöver du väldigt mycket sten till ett projekt?

Hos oss på Flisby kan vi få fram det mesta, allt från skiffertak, Gabioner, G-stöd, L-stöd, trottoarkantsten, rändalsplattor till sinusplattor och mycket mer!
Kontakta oss på mail@flisby.se för er förfrågan så hjälper vi er vidare!